Informatie voor zorgverleners die al CenteringZorg bieden

Deze website heeft een speciaal deel voor Centering-professionals, zorgverleners die al centering-zorg bieden.  Zij kunnen inloggen op de website en daar de door hun bestelde producten terugvinden. Ook kunnen zij zich inschrijven voor intervisies en documenten up- en downloaden. Er is eveneens een prikbord/forum om ervaringen en kennis uit te wisselen met andere zorgverleners of om oproepen te plaatsen. Abonneer je vooral op dit prikbord om niets te missen!

Ben jij al Centering-professional?

Een zorgverlener die de tweedaagse training Centering heeft gevolgd noemen wij Centering-professional. Als Centering-professional kun je gebruik maken van exclusieve content achter de login.
Als jij de tweedaagse training hebt gevolgd én in het verleden lid was van de Werkgroep CenteringHealthcare op Kennisnet Geboortezorg, dan heb je in 2021 een mail ontvangen met inloggegevens. Heb jij deze mail niet ontvangen? Vul dan het login-aanvraag formulier in. Dan matchen wij jouw aanvraag met onze database.

Nieuwe Centering-professionals

Na het volgen van de tweedaagse Centering training ontvangen deelnemers automatisch een uitnodiging met inloggegevens voor het afgesloten deel van deze website.