Internationaal jubileumcongres 10 jaar CenteringZorg in Nederland

Stichting Centering Nederland, ondersteund door TNO, nodigt jou van harte uit voor het Experience Event ‘10 jaar CenteringZorg in Nederland’ op vrijdag 18 november 2022.

In 2022 vieren we het 10-jarig jubileum van Centering-gerichte groepszorg in Nederland. Mis dit vooraanstaande moeder & kindzorg evenement niet waar de (wetenschappelijke) kennis, innovaties en ervaringen van de opstart en implementatie van CenteringZorg met je wordt gedeeld en gevierd. Laat je in de Apenheul volledig onderdompelen in Centering-gerichte groepszorg.

Een Experience Event met:

  • VOICES – van vrouwen, families, zorgverleners, beleidsmakers

  • AWARENESS-RAISING SPACES – gericht op evidence based groepszorg

  • SKILLS – workshops gericht op jouw inspanningen om groepszorg te implementeren

Ontdekken en verbinden

Het congres is op vrijdag 18 november 2022 van 9.30 – 18 uur in de prachtige congreslocatie van de Apenheul, in Apeldoorn.
De dag start met een plenaire opening gevolgd door gevarieerde, inspirerende en ervaringsgerichte sessies, een rijke tentoonstelling, heerlijke lunch en feestelijke borrel.

Tijdens het congres leer je nieuwe mensen kennen en kun je verbinden met internationale deelnemers die groepszorg – voor de 1e 1000 dagen van een leven – ook beschikbaar en toegankelijk maken voor elke vrouw.

Internationale gasten
Op donderdag 17 november faciliteren we werkbezoeken voor de internationale sprekers en deelnemers. Wil jij iemand ontvangen in je praktijk of een dag mee optrekken om kennis en ervaringen uit te wisselen? We horen het graag!

Vroegboekkorting

Tot 16 september kun je gebruik maken van de gereduceerde prijs van € 175,- Daarna is de prijs voor deelname aan het congres € 195,- p.p.

Aanmelden congres

Abstract?

Je kunt ook zelf bijdragen aan het congres met een abstract. Stuur daarvoor een mail naar info@centeringzorg.nl

Hartelijke jubileumgroet van het organisatiecomité,

Katja van Groesen (Stichting Centering Nederland)
Marlies Rijnders (TNO)
Suze Jans (TNO)
Lieke Montagne (SPEKS communicatie)
Katrien Beeckman (Group Care Belgium)
Anna Gaudion (Global Group Care)
Debbie Billings (Global Group Care)