De Iederenehoeve is een prachtige, verbouwde boerderij net buiten Alphen a/d Rijn. Er zijn verschillende ruimtes die groot genoeg zijn om de 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen waarborgen. Met mooi weer is het mogelijk gebruik te maken van de buitenruimte. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers en 2 trainers. Om te ventileren wisselen we regelmatig van ruimte en laten we de ruimten af en toe doorluchten. Ook geven we looproutes aan. Irene, gastvrouw van de Iederenehoeve, zorgt voor een heerlijke lunch met producten uit de eigen moestuin.

De boerderij is landelijk gelegen. Kom je met het OV, dan stopt er een bus op 300 meter afstand van de boerderij. Voor wat betreft parkeren kun je parkeren op het eigen terrein. Mocht dit vol zijn, dan kun je weer richting Alphen a/d Rijn rijden (de dijk op naar rechts) en dan de eerste straat rechts inrijden. Hier zijn aan het eind van de straat ook enkele parkeerplekken. Parkeren langs de dijk is ook mogelijk.

 

Overnachten ter plekke

De verbouwde boerderij doet tevens dienst als Bed & Breakfast en heeft verschillende kamers met gedeelde badkamer. Ook is er een grote slaapzolder met aparte bedstedes en gedeelde badkamer. Voor € 60,- (prijs vanaf 2021) eet je ’s avonds op de boerderij en overnacht je op een kamer met ontbijt. Als je hier gebruik van wilt maken vink je dit aan op het aanmeldformulier. De factuur voor de training wordt dan met € 60,- p.p. verhoogd.

Binnenruimte bij de Iederenehoeve

De verbouwde boerderij Iederenehoeve buiten

Het adres van de Iederenehoeve is: Ridderbuurt 3, Alphen a/d Rijn. 

Parkeren

Bij de boerderij zelf zijn 4 parkeer plekken. Er zijn nog 8 parkeerplekken als je vlak vóór de boerderij het doodlopende weggetje in gaat (Ridderhof 1). Zie kaartje.

Indien deze parkeerplaatsen vol zijn moet je uitwijken naar de parkeerplaats bij de Herenhof, richting Alphen Centrum. Vandaar is het 12 minuten lopen naar de boerderij. Laat het even weten op de boerderij als je geen plekje meer kan vinden. Dan rijd er iemand mee naar de parkeerplaats Herenhof om je mee terug te nemen.

Openbaar vervoer; van Alphen  NS station bus 470 richting Schiphol.
Uitstappen bij halte Herenhof, vanaf hier is het nog 12 minuten lopen naar de boerderij.

NB. Deze bus kun je ook vanaf Amsterdam Schiphol nemen naar Alphen aan den Rijn. Dan ook uitstappen bij de Herenhof.