Door corona en door organisatorische omstandigheden zijn er vele praktijken die ooit de tweedaagse training Centering hebben gevolgd, maar nooit daadwerkelijk zijn gestart met het bieden van CenteringZwangerschap/CenteringPregnancy. En speciaal voor hen bieden wij nu de Opfristraining CenteringZorg aan.

Nieuw: Opfristraining CenteringZorg voor zorgverleners/praktijken die nooit gestart zijn!

In deze training oefen je opnieuw hoe je zwangeren volgens de Centering-methodiek begeleidt, ook komen de essentiële elementen en de werkvormen aan bod. We besteden ruim aandacht aan hoe je CenteringZorg kunt implementeren in jouw organisatie. En hoe je cliënten kunt werven, gebruikmakend van de SamenWeetJeMeer-materialen.
Kortom, wil jij in jullie praktijk een ‘vliegende start’ maken met CenteringZwangerschap (Pregnancy), meld je dan nu aan voor de Opfristraining CenteringZorg.

Meld je aan voor de opfristraining CenteringZorg

Opfristraining CenteringZorg

 • WAT: 6 uur durende livetraining onder begeleiding van 1 Centering-trainer

 • VOOR WIE: voor iedere professional uit de geboortezorg (verloskundigen en kraamverzorgenden) die eerder de tweedaagse Centeringtraining heeft gevolgd maar nooit gestart is en wel wat oefening kan gebruiken.

 • WANNEER: de training zal op 8 november van 9:30 tot 16:00 gegeven worden door 1 ervaren Centeringtrainer: Katja van Groesen.

 • WAAR: Best (NB, vlakbei Eindhoven)

 • KOSTEN: € 195,- per deelnemer. Dit is inclusief lunch en bijschrijving van 6 accreditatiepunten in het Kwaliteitsregister KNOV/KCKZ

 • CERTIFICAAT: Heb jij de tweedaagse training vóór 2019 gevolgd, dan is de implementatieperiode in principe voorbij. Toch kun je alsnog een certificaat behalen als je binnen twee jaar na de Opfristraining:

  • nog één extra (online)intervisie volgt (€ 50,-)
  • 3 Procesevaluaties opstuurt van 3 volledig gedraaide centeringgroepen
 • Heb jij in 2019 of 2020 de 2-daagse training gevolgd en ben je nooit gestart, dan kun je je uiteraard ook aanmelden voor de Opfristraining. Ook kun je in 2022 dan nog één gratis intervisie volgen (na de Opfristraining). Na het insturen van 3 Procesevaluaties van 3 groepen die je begeleidt hebt, ontvang je het Centeringcertificaat.

Meld je aan voor de opfristraining CenteringZorg