Naast de open trainingen die meerdere keren per jaar worden gepland is het ook mogelijk een training te organiseren waarbij onze trainers naar jouw organisatie komen. Jij zorgt dan zelf voor minimaal 14 deelnemers en een geschikte locatie.

Geschikte locatie

Een geschikte locatie is een ruimte waar je in een ruime kring kunt zitten met 18 personen. De 2de dag, in de ochtend, wordt de groep gesplitst. Het is daarom belangrijk dat er gebruik gemaakt kan worden van een 2de ruimte. Deze hoeft niet heel groot te zijn.

Wie regelt wat?

Bij deze training, waarbij je zelf voor de locatie zorgt, vragen wij jou ook voor de lunch te zorgen (2 broodjes per persoon; eventueel soep of salade; melk; karnemelk; koffie en thee. Qua producten graag 60% vegetarisch en 40% vlees). Wij zorgen voor fruit en snacks tussendoor. Naderhand kun je voor het gebruik van de trainingsruimte en het verzorgen van de lunch maximaal € 650,- declareren.

Wil je een training op locatie organiseren? Stuur dan een mail met de voorkeursdatum aan training@centeringzorg.nl, de plaats waar de training plaats zal vinden en jouw volledige contactgegevens. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Spelregels training op locatie

  • ruimte beschikbaar, groot genoeg voor 18 mensen. Een 2de ruimte beschikbaar op de ochtend van de 2de dag als de groep gesplitst wordt

  • zelf 14 deelnemers werven. Je ontvangt van ons een speciale inschrijvingslink

  • eventueel vullen wij aan tot 16 deelnemers

  • minimaal aantal deelnemers blijft 14

  • verzorging van koffie/thee/lunch

  • gemaakte kosten declarabel tot € 650,-

Maatwerk

Wil je een groot aantal werknemers uit jouw organisatie getraind hebben in het Centering model? Dan is het mogelijk een Incompany training CenteringZorg te organiseren. Benieuwd naar prijzen en mogelijkheden? Neem contact op via info@centeringzorg.nl.  Wij maken graag een offerte voor u.