Vroege voorlichting op de Centeringmanier

In deze online intervisie gaan we uitvoerig in op het thema ‘Vroege voorlichting’. Hoe kun je jouw zwangeren al zoveel mogelijk informatie meegeven (op de Centeringmanier) over o.a. een gezonde leefstijl in hun prille zwangerschap. Wel of niet vaccineren tegen covid als je zwanger bent? Hoe zit het met borstvoeding straks als je nu gevaccineerd bent? Daarnaast is er uiteraard volop gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en ervaring met het begeleiden van centeringgroepen. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je in!

Deze intervisie telt mee voor de 3 intervisies die behoren tot het implementatietraject. Er worden punten bijgeschreven in het kwaliteitsregister van KNOV en KCKZ. Na het volgen van 3 (online)intervisies en het insturen van 3 volledige Procesevaluaties, kom je in aanmerking voor een Centeringcertificaat. Neem daarover contact op met training@centeringzorg.nl

Extra intervisiebijeenkomsten

Wij stimuleren het om extra intervisiebijeenkomsten bij te wonen, ook na de 3 van het implementatietraject. Er worden steeds weer nieuwe werkvormen ontwikkeld en het blijft natuurlijk leuk om te sparren met andere Centering-professionals. Voor extra intervisies brengen wij € 50,- in rekening. Hiervoor ontvang je een factuur.

Schrijf je in voor de online intervisie op 5 juli van 9:30 – 12:15  uur!