‘Centeringzorg online, hoe doe je dat?’

In deze online intervisie staat het thema ‘Centeringzorg online, hoe doe je dat?’ centraal. Je leert hoe je ZOOM kunt gebruiken voor online centeringbijeenkomsten. Daarnaast is er uiteraard volop gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en ervaring met het begeleiden van centeringgroepen. Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je in!

Deze intervisie telt mee voor de 3 intervisies die behoren tot het implementatietraject. Er worden punten bijgeschreven in het kwaliteitsregister van KNOV en KCKZ. Na het volgen van 3 (online)intervisies en het insturen van 3 volledige Procesevaluaties, kom je in aanmerking voor een Centeringcertificaat. Neem daarover contact op met training@centeringzorg.nl

Extra intervisiebijeenkomsten

Wij stimuleren het om extra intervisiebijeenkomsten bij te wonen, ook na de 3 van het implementatietraject. Er worden steeds weer nieuwe werkvormen ontwikkeld en het blijft natuurlijk leuk om te sparren met andere Centering-professionals. Voor extra intervisies brengen wij € 50,- in rekening. Hiervoor ontvang je een factuur.

Schrijf je in voor de online intervisie op 8 februari van 9:30 – 12:15 uur!