Impact corona op zwangerschap – informeren volgens de Centeringmethode

Zwangeren hebben juist nu, tijdens de corona-pandemie, grote behoefte aan gezondheidsinformatie, en om hun ervaringen en vragen te delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Vanuit Stichting Centering Nederland ontwikkelden we, speciaal voor de (nog) niet in Centering geschoolde zorgverleners, een online-sessie over de impact van corona op de zwangerschap. Deze online-sessie kun je als verloskundige aanbieden aan jouw zwangeren. Op deze manier kun je in één keer een grotere groep zwangeren informeren over corona. Ook krijg je hierdoor een eerste indruk van Centering-zorg in de praktijk.

Gratis online workshop

De online-sessie wordt ondersteund door een presentatie, een verkorte handleiding Centering én de mogelijkheid om een gratis online workshop te volgen. In deze workshop krijg je handvatten aangereikt om jouw zwangeren ‘op de Centering manier’ te informeren over corona. Er kunnen 12 deelnemers meedoen in een workshop. Wanneer de workshop snel ‘vol’ is, plannen wij een nieuwe sessie. En als er té weinig aanmeldingen (<10) zijn , kunnen wij de workshop annuleren. Studenten verloskunde vanaf 4-de jaar zijn ook welkom bij de workshop. Schrijf je nu in voor een introductieworkshop Centering!

Introductieworkshops

DatumLocatieTijdTrainer(s)PlaatsenInschrijven

Let op: de workshops zijn populair. Als je je aanmeldt maar vervolgens afhaakt, dan ontneem je iemand anders de kans om deel te nemen aan de sessie! En dat is dan wel jammer.