Zwanger en gevlucht uit Eritrea?

Heb je behoefte aan steun en wil je weten hoe het hier werkt met bevallen? Wij brengen je in contact met andere zwangeren en zorgverleners die jou kunnen ondersteunen bij je zwangerschap, in je eigen taal. Dat doen we met online CenteringPregnancy: ‘Mahzel’ (dit is de typisch Eritrese draagdoek voor baby’s).

In tien online groepssessies met andere zwangeren uit Eritrea en een verloskundige en Eritrese begeleider kun je al je vragen stellen en ervaringen delen. Ook leer je hoe de Nederlandse geboortezorg werkt.

Gratis meedoen

Meedoen aan deze online groepssessies is gratis. De online CenteringPregnancy vervangt niet het directe contact met jouw verloskundige maar is extra.

Wil je meer weten of je aanmelden?

Stuur een mail naar CPEritrea@gmail.com met je naam en telefoonnummer. Wij bellen je en dan krijg je meer informatie in het Tigrinya. Daarna kun je besluiten of je mee wil doen.

 

Tigrinya

English

Bericht delen: