NederlandsDagblad: CenteringOuderschap is in opmars

‘Met andere ouders in gesprek over dilemma’s: “Fijn om te horen dat zij hetzelfde meemaken”’ Journaliste Nadine Folkers woonde in Harderwijk een CenteringOuderschap-groep bij. De reportage verscheen op 17 juni in het Nederlands Dagblad.

Niet meer als ouder in je eentje voor de controle van je kind naar het consultatiebureau, maar in groepsverband bredere thema’s rondom de zorg en opvoeding bespreken; CenteringOuderschap is in opmars. In Harderwijk loopt het storm bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Binnenkort start daar de 23e groep. ‘Het is fijn om met andere ouders te kunnen sparren en te horen dat zij hetzelfde meemaken.’

Lees het volledige artikel hier (Je krijgt toegang op de site door het achterlaten van je mailadres.)

Artikel CenteringOuderschap in Nederlands Dagblad

Bericht delen: