Donderdag 16 juni, 19.30 uur: Gratis online voorlichtingsbijeenkomst ‘Giving Birth in the Netherlands’

De aanmeldingen voor de Online Centering-groepen voor Oekraïense zwangeren lopen. Er zijn vrouwen bij die al op korte termijn gaan bevallen en die we niet tot juli kunnen laten wachten. Speciaal voor hen bieden we donderdag 16 juni een online voorlichtingsbijeenkomst aan. Deze wordt verzorgd in het Engels door verloskundige Geertje Swinkels en door een tolk vertaald in het Oekraïens. Iedereen is welkom, dus deel de zoom-link met Oekraiense zwangeren.  

Deel deze uitnodiging in Oekraïens met de zwangere

De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur. Deelname is gratis.

Dit is de open zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/85331629098#success

Thema’s die aan bod komen:

  • Het Nederlandse geboortezorgsysteem
  • Waar te bevallen
  • Voorbereiding
  • Start van de bevalling (belinstructies)
  • Het opvangen van de weeën
  • Pijnstilling
  • De geboorte
  • De verloskundig zorgverlener tijdens de bevalling
  • Kraamperiode, kraamzorg en voeding van de baby

Meer voorlichtingsbijeenkomsten volgen

De KNOV financiert deze open zoom-voorlichting en neemt hierna het stokje van ons over. Tot het eind van het jaar zal deze voorlichtingsbijeenkomst periodiek worden herhaald, afhankelijk van de behoefte. Houd de site van KNOV in de gaten voor de data.

Op 5 juli start de eerste Online Centering-groep

Blijf Oekraïense zwangeren ook verwijzen voor gratis deelname aan een Online Centering-groep, bestaande uit vijf bijeenkomsten. Op 5 juli gaat de eerste groep van start. Meer informatie voor zorgverleners / verwijzers 

Gebruik dit wervingsbericht om te delen met vluchtelingen en gezinnen Zwanger en gevlucht uit Oekraïne?

In Oekraïens, Engels en Russisch

Bericht delen: