Zwanger en gevlucht uit OekraÏne?

Heb je behoefte aan steun en wil je weten hoe de zorg rond zwangerschap en bevalling hier in Nederland is? Wij brengen je in contact met andere zwangeren en zorgverleners die jou in je eigen taal kunnen ondersteunen bij je zwangerschap. Dat doen we met online CenteringPregnancy.

In vijf online groepssessies met andere gevluchte zwangeren uit Oekraïne en een verloskundige en Oekraïense co-begeleider kun je al je vragen stellen en ervaringen delen. Ook leer je hoe de Nederlandse geboortezorg werkt.

Gratis meedoen

Meedoen aan deze online groepssessies is gratis. De online CenteringPregnancy vervangt niet het directe contact met jouw verloskundige maar is extra.

Wil je meer weten of je aanmelden? 

Stuur een mail naar info@centeringzorg.nl met je naam en telefoonnummer. Wij bellen je en dan krijg je meer informatie in het Oekraïens of Russisch. Daarna kun je besluiten of je mee wil doen.

Ukrainian
English
Russian

Bericht delen: