Ons online project voor Eritrese zwangeren zoekt versterking

Ben jij een Centering-verloskundige en lijkt het je interessant om je te verdiepen en bekwamen in het bieden van online, cultuursensitieve ondersteuning aan Eritrese zwangeren? Ons project voor Eritrese zwangeren breidt uit en zoekt versterking.    

“We starten nu maandelijks een nieuwe online groep. We willen daarom graag meer verloskundigen inwerken die flexibel inzetbaar zijn. Ik ben op zoek naar een of twee collega’s die het net zo belangrijk en leuk vinden als ik om Eritrese vrouwen te bereiken en betere zorg te bieden”, zegt Centering-verloskundige Anne Bedaux. “Voldoe je aan onderstaand profiel, stuur dan een e-mail met motivatie en toelichting naar CPEritrea@gmail.com. Wij willen zo snel mogelijk starten met het inwerken van nieuwe medewerkers.”

Onze ideale kandidaat

  • heeft ruime ervaring met het aanbieden van Centering Zwangerschap (Centering Pregnancy);
  • is handig met Zoom of het online aanbieden van groepssessies of wil zich hierin bekwamen;
  • is geïnteresseerd en gepassioneerd om te werken met Eritrese zwangeren en hun belevingswereld te begrijpen;
  • heeft een flexibele instelling en agenda.

Naast verloskundigen zoeken we ook naar:

Tolk Tigrinya met affiniteit voor geboortezorg

Ben jij een culturele mediator/tolk Tigrinya en ben je begaan met Eritrese vrouwen, zwangerschap en geboortezorg. Lijkt het je leuk om een training te volgen om Centering co-begeleider te worden? Laat dit ons weten!

Een jeugdgezondheidszorgprofessional  

Ben je een jeugdarts of jeugdverpleegkundige die zowel ervaring heeft met het aanbieden van CenteringZorg aan jonge ouders, als met het werken met Eritrese ouders of ouders met een vluchtachtergrond? En heb jij ook interesse in het aanbieden van online Centering-groepen aan onze doelgroep? Dan horen wij heel graag van jou!

Stuur een e-mail met toelichting naar CPEritrea@gmail.com

Foto: Onze sessie op Koningsdag – de vrouwen op de foto gaven toestemming voor het gebruik van deze foto

Bericht delen: