Mooie verhalen gezocht!

TNO is op zoek naar verhalen van zorgverleners uit de Centering praktijk.

Uit (inter)nationale studies blijkt dat Centering een positief effect heeft op de uitkomsten van de zwangerschap, het zorggebruik en de ervaringen en tevredenheid met de zorg. De indruk bestaat echter dat het effect van Centering groter is en de effecten verder rijken dan de onderzoeksresultaten nu laten zien.

TNO wil hier graag verder onderzoek naar doen. Ze zijn dus op zoek naar zorgverleners die bijzondere verhalen hebben uit de CenteringPraktijk. Deze verhalen zullen worden geanalyseerd en samengevoegd in Het Pareltjesboek: verhalen uit de Centering praktijk.

Heb jij verhalen die je wilt delen? Dat kan volledig anoniem. Je hoeft niet zelf te schrijven dat wordt voor je gedaan.
Neem dan contact op met Suze.jans@tno.nl.
Meer informatie nodig? Download de uitnodigingsbrief van TNO.

Bericht delen: