Samen weet je meer!

Vandaag is de nieuwe website samenweetjemeer.nl gelanceerd. Een gloednieuwe interactieve site voor zwangeren om te ontdekken of Centering iets voor je is.

Is Centering iets voor jou? Ontdek het hier

Op initiatief van de Stichting Centering Nederland is er gewerkt aan een online omgeving waarin je alles leest over Centering als vorm van zwangerschapszorg. Door verschillende belangrijke onderwerpen aan te klikken kan de zwangere (en haar partner) ontdekken of Centering bij hen past. Ook lees je op de nieuwe site drie persoonlijke verhalen van zwangeren die Centering hebben gevold én de mening van een verloskundige.  Samenweetjemeer.nl is een goede bron van informatie over Centering voor vrouwen die op zoek zijn naar de voor hen best passende zorg tijdens de zwangerschap.

Bericht delen: