E-zine Zwangerschap & Geboorte ZonMw

Sinds 2011 lopen er onder supervisie van ZonMW verschillende projecten die te maken hebben met zwangerschap en geboorte onder de titel: ‘Samen voor betere geboortezorg’. Recent, op 9 april is er een e-magazine uitgebracht dat verslag doet van de verschillende projecten en resultaten tot nu toe.

In dit e-magazine lees je wat er dankzij de inspanning van vele professionals is bereikt. Lees wat de succesfactoren zijn van samenwerking in multidisciplinaire consortia in de geboortezorg. Hoe professionals de zorg voor kwetsbare zwangeren verbeteren en wat essentieel is in de overdracht van zorg voor zwangeren en professionals. Een van de projecten binnen het programma is CenteringPregnancy.
Lees het e-magazine Zwangerschap en Geboorte, Samen voor betere geboortezorg.

Bericht delen: